http://haxorteam.xaa.pl
Dlaczego chcę zostac modelatorem : Bo chcial bym pomóc na forum w róznych sprawach i zajmuje się Upiększaniem serwera ze np: moge dodac taki zegarek albo liczkik odwiedzin nowy wyglad forum GG adminow dostępny czy nie itp :
Czy byles kiedys modelatorem/gdzie?: Byłem raz modelatorem w klanie green zone ale juz się rozpadł bo serwer upadl o 30 zl bo admini nie placili a H@ byl za dobry i dawal czekac z 2 tyg z zaplata takze wiesz.
I trzeba miec opinie od innych uzytkowników : 1 Pochwała będzie ode mnie siebie samego xd ( lol) 2 będzie on PexI bo to mój kolega a 3 moze byc od cb ale nie wiem xd czekam na odp od 4 nei wiem ale raczej moze radzio sie zgodzi i wrotniaczek xd hhehe czekam na odpowiedz
pexi narazie na forum nie ma musisz miec co najmniej 3 glosy na tak i dostaniesz go jak nie bedziesz pisal w temacie propozycje np przyjety takie tematy robisz post zostal pomysl przyjety. Wiec bede na tak jak nie bedziesz tak robil
eeej słuchaj zielo PexI nie odpowie poniewaz on juz chyba nie gra w cs juz bardzo dlugo go nie bylo i nie odpisuja takze sie nie licze z nim juz ale mam 3 glosy milu radzio(marchewka) i zielo (ty) xd i gitara