http://haxorteam.xaa.pl
Dlaczego chcê zostac modelatorem : Bo chcial bym pomóc na forum w róznych sprawach i zajmuje siê Upiêkszaniem serwera ze np: moge dodac taki zegarek albo liczkik odwiedzin nowy wyglad forum GG adminow dostêpny czy nie itp :
Czy byles kiedys modelatorem/gdzie?: By³em raz modelatorem w klanie green zone ale juz siê rozpad³ bo serwer upadl o 30 zl bo admini nie placili a H@ byl za dobry i dawal czekac z 2 tyg z zaplata takze wiesz.
I trzeba miec opinie od innych uzytkowników : 1 Pochwa³a bêdzie ode mnie siebie samego xd ( lol) 2 bêdzie on PexI bo to mój kolega a 3 moze byc od cb ale nie wiem xd czekam na odp od 4 nei wiem ale raczej moze radzio sie zgodzi i wrotniaczek xd hhehe czekam na odpowiedz
pexi narazie na forum nie ma musisz miec co najmniej 3 glosy na tak i dostaniesz go jak nie bedziesz pisal w temacie propozycje np przyjety takie tematy robisz post zostal pomysl przyjety. Wiec bede na tak jak nie bedziesz tak robil
eeej s³uchaj zielo PexI nie odpowie poniewaz on juz chyba nie gra w cs juz bardzo dlugo go nie bylo i nie odpisuja takze sie nie licze z nim juz ale mam 3 glosy milu radzio(marchewka) i zielo (ty) xd i gitara